...
...

Juntaraules - Joc de taula Agafa una pissarra i entrega un retolador a cada participant, ajunta dues paraules traient tantes lletres com indiqui el nivell i deixa que la resta endevini de quines paraules prové.

15.00

DISPONIBLE  |  ENTREGA EN 24 / 48 HORAS

introduzca la cantidad a comprar
TABLERO FAMILIARES 8+ AÑOS INFANTILES COMPETITIVOS

Referencia: 02542058

Descripción

Ofertas y Descuentos

No te olvides de nuestras ofertas
y descuentos periódicos!

...

Aventurers i estrategs, prepareu les vostres ments per a l’experiència única de Juntaraules! Submergeix-te en el món fascinant d’aquest joc de taula que desafia la teva astúcia i la teva capacitat de presa de decisions.

A Juntaraules, cada carta és una oportunitat per construir i expandir el teu imperi. Amb enginy i tàctica, tria els teus moviments sàviament per assolir la victòria. Des de la primera jugada fins al darrer gir, cada moment compta en aquest emocionant desafiament.

Reuneix els teus amics i familiars per a hores de diversió i competència. Descobreix noves estratègies, negocia amb astúcia i demostra qui és el veritable mestre de Juntaraules.

Llestos per al desafiament? No espereu més! Juntaraules us espera per viure una experiència de joc inoblidable. Uniu-vos a la diversió i que comenci la competició!


Contenido

Cartes.
Pissarra i retolador.

Información

Juego

Tiempo 30 min
Edad 8+
Jugadores 2-6
Tipo Juego de tablero
Isbn 651637064677

Referencias

Url Editor
Juego Basico
Ciclo
Serie

Reseñas (0 Reseñas)

Calificación general del producto
0,00 (0 Reseñas)

0 votos
0 votos
0 votos
0 votos
0 votos

¿Conoces el producto?

ESCRIBE UNA RESEÑA